Sevgili Öğrenciler,

Sizlere, Kıbrıs SAĞLIK ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) ailesi adına merhaba diyorum.

Bir mükemmellik merkezi olmayı amaçlayan Kıbrıs SAĞLIK ve Toplum Bilimleri Üniversitesi ’nin misyonu öğrencilerine dünya çapında bir eğitim sunmak , öğretim görevlilerinin araştırmaları ile bilimin sınırlarını ilerletmek, edinilen bilgileri toplumun çıkarı için uygulamaya geçirmek ve öğrencilerine gerek kendi disiplinleri ile sınırlı olmayan çok geniş tabanlı bir bilgi yelpazesi, en yüksek etik değerler ve sosyal sorumluluk olgularını aşılamaktır.

Bina ile sınırlı kalmayıp hayatın içinde yaşıyoruz..

Eğitime ayrım gözetmeksizin yaklaşıyor, güçlü akademik kadromuzun katkısıyla verdiğimiz kaliteli eğitimin yanında öğrencilerimizi hayata da hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra iş hayatlarında rahat edebilmesi için son sistemde kurulmuş olan laboratuvarlarımızda eğitim vermekteyiz. Böylece profesyonel anlamda yetişmiş olan öğrencilerimiz iş hayatına adım attıkları zaman zorluk çekmeyecektir. Uluslararası anlaşmalar ve değişim programları ile öğrencilerimizin yurtdışı tecrübesi kazanmasının yolunu açıyoruz.

Mutlu süren bir uyum içerisinde birlikte öğreniyor ve yönetiyoruz..

Dünyanın her yerinden gelen öğrencilerimizin bilimsel, evrensel ve milli değerlerle yetişmesini hedefliyoruz. Başarılı öğrencilerimizi verdiğimiz burslar ile destekliyoruz. İşimiz, sadece yönetim değil. Birlikte öğrenmek ve birlikte uyum içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sizi güzel bir hayata hazırlıyoruz..

İyi bir İngilizce eğitimi, disiplinli, güvenli ve huzurlu eğitim koşulları ve eğitim esnasında iş tecrübesi edinmeniz için yapmış olduğumuz son sistem laboratuvarlarda eğitim aldıktan sonra hayatınızın daha güzel olması için çaba sarf ediyoruz.

Sevgilerimle…

Prof.Dr. Müslüm ÇİÇEK

Prof. Dr. Müslüm Çiçek'in cv'sini görüntülemek için lütfen tıklayınız.